Портфолио

„Делфинариум с пяна“

 

Безкрайно забавление с надуваемият "Делфинариум с пяна" от Jump Bunny Jump

Тематичният „парк с делфини и мехурчета“ създава своя собствена празнична пяна чрез кран за пяна. Този кран за пяна може лесно да се включва и изключва от потребителя за пълнене на ограждението на басейна. Формата на ограждението спомага на пяната да остава на едно място, доколкото е възможно. Така децата могат да играят с пяна по безопасен и вълнуващ начин. Парковете със сапунени мехурчета са безопасни за хората и околната среда течността за пяната е изцяло биологична. Надуваемото съоражение е много лесно и бързо за поставяне на поляна, или в задната част на градината и за това са много подходящо и за детски партита. Размерите на надуваемият „Делфинариум с пяна“ са 3,5м. на 3,5м на 2м. височина . Едновременно могат да играят до 4ма души в надуваемия замък с пяна от съображение за сигурност (безопасна игра).
Безопасна и иновативна система 

Продуктите са идеални за бързо и лесно организиране на парти с пяна, на пр. във вашия двор. За разлика от други машини за пяна, този модел е снабден с външен генератор за пяна без електрически или въртящи се части, така че децата могат да играят безопасно и свободно в надуваемото съоръжение. Препоръчваме мека и нехлъзгаща се повърхност като трева или плажен пясък, когато използвате този продукт.

Сапунена течност

Освен въздух, продуктите от този тип имат нужда и от пяна. Ние я доставяме под формата на разпенена течност. Една опаковка с течност се исипва в монтираната към надуваемия басейн JB Bubble Machine, (70-литров резервоар). Просто го напълнете с вода, добавете 1 саше течност Bubble, разбъркайте, поставете капака на резервоара и партито с пяна може да започне. Средно машината произвежда 30 мин пяна. Когато машината за мехурчета е празна, процесът на пълнене може да започне отново. По този начин се забавлявате безкрайно. Пяната остава между 60 и 90 мин мека и пухкава.
Течността за пяна е направена от натурални продукти, които не дразнят кожата и не щипе на очите. Също така пяната няма да навреди на тревата и околни растения.

© 2024 Jump Bunny Jump. Developed By Marcheto