Портфолио

Сватбен надуваем замък

 
Добавете щипка детинско забавление към вашият сватбен ден с белия надуваем замък от Jump Bunny Jump

Сватбеният надуваем замък може да се превърне в център на забавлението за деца и възрастни по време на вашият празник. Погрижете се за забавлението на най-малките ви гости, все пак те са също важна част от гостите ви щастливи деца щастливи и спокойни родители (гости), както и място за оригинални и весели сватбени снимки . Стилно украсен той ще бъде неповторим акцент на сватбеното Ви тържество, а с подходящата цветна декорация се превръща в непревземаемия замък на всяка модерна булка.
Надуваемите парковете се поставят лесно и бързо на поляна, или в задната част на градината на ресторанта или парти центъра и за това са много подходящи и за сватби с тематичният бял цвят на съоръжението. Размерите му са 5,2м х 5м и 4,9м висок. Ние от Jump Bunny Jump се ангажираме изцяло с неговият монтаж и де монтаж, така че вашият специален ден да мине изцяло не обезпокояван от нас а да се насладите на преживяването максимално.

Безопасна и иновативна система

Продуктите предлагани от Jump Bunny Jump са произведени от холандска компания – лидер сред производителите на надуваеми забавления.
Изделията са подсилени на ключови места, шити с троен шев, което гарантира безопасността на всички участници.

© 2024 Jump Bunny Jump. Developed By Marcheto