Портфолио

Надуваем замък „Дино“

 

Забавлявайте се надуваемия замък "Дино" от Jump Bunny Jump

Тематичният парк с динозаври е предпочитана атракция от всички деца, момчета и момичета. С ярките си цветове и интересните си изображения той приковава детското внимание и развихря въображението.

Характеристики

Надуваемия замък „Дино“ от Jump Bunny Jump е с размери 5метра на 5,20 метра и е 4 метра висок има капацитет от 14 деца . Разполага с един вход и един изход под формата на пързалка. В самият замък са разположени 3 понички с апликации на динозаври които образуват малък тунел една голяма боксова круша също с картинка на динозавър и 2 по-малки боксови круши за да подсигури постоянно забавление на децата и да спомогне да си развихрят фантазията. Няма покрив което го прави изключително подходящ за горещите летни дни , тъй като липсата на покрив позволява свободното циркулиране на въздух. 

Надуваемите парковете могат бързо и лесно да бъдат поставяне на поляна, или в задната част на градината и затова са много подходящи и за детски партита.

Безопасна и иновативна система

Продуктите предлагани от Jump Bunny Jump са произведени от холандска компания – лидер сред производителите на надуваеми забавления.

Изделията са подсилени на ключови места, шити с троен шев, което гарантира безопасността на всички участници. Също така отговарят на всички европейски норми.

© 2024 Jump Bunny Jump. Developed By Marcheto